Bands

We houden rekening met leeftijd en niveau. We spelen afwisselend in groepjes en met z’n allen om de rock- en popsongs onder de knie te krijgen.

Kids (8-12 jaar)

Je maakt kennis met alle instrumenten in een band. Je leert op een speelse wijze zingen en gitaar, basgitaar, toetsen en drums spelen. Speel je al een instrument dan is dat mooi meegenomen. Vooral het plezier in muziek maken is belangrijk. We beginnen elke les met een leuke activiteit om op te warmen.

We spelen samen bekende liedjes die jullie met de docenten uitkiezen. De docenten helpen met het uitzoeken van de partijen. En af en toe lassen we een pauze momentje in. We gaan natuurlijk ook optreden, zodat je familie en vrienden kunnen zien en horen wat je geleerd hebt.

Tieners (12-18)

Je leert met elkaar populaire rock- en popsongs van nu spelen. We gaan ook de studio in om een nummer op te nemen en een clip te maken en natuurlijk gaan we optreden. Als je al verder gevorderd bent leren we je meer over samenspel, rappen, beats, zelf liedjes schrijven, arrangeren, produceren en opnemen.

En … wil je naar een muziekopleiding? Onze docenten kunnen je helpen met de voorbereidingen.

Volwassenen (19-100) (beginners en gevorderden)

We spelen rock- en popsongs van toen en nu en werken toe naar optredens. Samen bepalen we het repertoire. Als het spelniveau hoog genoeg is kunnen we je ook leren om zelf songs te schrijven of meer leren over producties, arrangementen en samenspel. Een leuke workshop van een gastdocent behoort tot de mogelijkheden.