Bands

We houden rekening met leeftijd en niveau. Elke band bestaat uit maximaal 12 muzikanten. We spelen afwisselend in groepjes (per instrument) en met z’n allen om de popliedjes onder de knie te krijgen. De interactie binnen een groep is altijd anders, niemand is hetzelfde, we werken eraan om de lessen voor iedereen zo tof mogelijk te maken.

Kids (8-12 jaar)

Je maakt kennis met alle instrumenten in een band. Je leert op een speelse wijze zingen en gitaar, basgitaar, toetsen en drums spelen.
Speel je al een instrument dan is dat mooi meegenomen. Vooral het plezier in muziek maken is belangrijk. We beginnen elke les met een leuke activiteit om op te warmen. We spelen samen bekende liedjes die jullie met de docenten uitkiezen. De docenten helpen met het uitzoeken van de partijen. En af en toe lassen we een pauze-/spel-momentje in. We gaan natuurlijk ook optreden, zodat je familie en vrienden kunnen zien en horen wat je geleerd hebt. We houden rekening met je leeftijd en niveau van spelen.

Tieners (12-18)

Je leert met elkaar populaire hits van nu te spelen. We werken samen toe naar een paar leuke optredens, zodat je familie en vrienden kunnen zien en horen wat je hebt geleerd.
Als je al verder gevorderd bent leren we je meer over samenspel, rappen, beats, zelf liedjes schrijven, arrangeren, produceren en opnemen. Daarnaast zullen we af en toe leuke gastdocenten uitnodigen om een speciale les te geven. En … wil je naar een muziekopleiding? Onze docenten kunnen je helpen met de voorbereidingen.

Volwassenen (19-100) (beginners en gevorderden)

We spelen leuke pop- en rocknummers van toen en nu en werken toe naar optredens. Samen oefenen we nummers die jullie leuk vinden. Breng je eigen instrument en speel mee. Daarnaast ga je leren zelf liedjes te schrijven. Meteen in het diepe. Ook leer je meer over producties, arrangementen en samenspel. Een leuke workshop van een gastdocent is mogelijk.