Bands

We werken in verschillende bands en houden rekening met leeftijd en niveau. Elke band bestaat uit maximaal 15 muzikanten. We spelen afwisselend in groepjes (per instrument) en met z’n allen om de popliedjes onder de knie te krijgen. De interactie binnen een groep is altijd anders, niemand is hetzelfde, we werken eraan om de lessen voor iedereen zo tof mogelijk te maken.

Kids (8-12 jaar)

In deze band maak je kennis met alle instrumenten in een band. Je leert op een speelse wijze zingen en gitaar, basgitaar, toetsen en drums spelen en kiest het instrument dat je het liefste wilt leren beter te bespelen. Speel je al een instrument dan is dat mooi meegenomen. Vooral het plezier in muziek maken is belangrijk. We beginnen elke les met een leuke activiteit om op te warmen. We spelen samen bekende liedjes die jullie met de docenten uitkiezen. De docenten helpen met het uitzoeken van de partijen. En af en toe lassen we een pauze-/spel-momentje in. We gaan natuurlijk ook optreden, zodat je familie en vrienden kunnen zien en horen wat je geleerd hebt. We houden rekening met je leeftijd en niveau van spelen.

Tieners (12-18)

Met deze band speel je de meest populaire hits van nu, daarnaast ga je leren zelf liedjes te schrijven. Ook leer je meer over producties, arrangementen en samenspel, rappen, beats en je muziek opnemen. We werken samen toe naar een paar leuke optredens, zodat je familie en vrienden kunnen zien en horen wat je hebt geleerd. Daarnaast zullen we af en toe leuke gastdocenten uitnodigen om een speciale les te geven. En … wil je naar een muziekopleiding? Onze docenten kunnen je helpen met de voorbereidingen.

Volwassenen (19-100) (beginners en gevorderden)

Met deze bands spelen we mooie pop- en rocknummers van toen en nu. We werken toe naar meerdere optredens. Breng je eigen instrument en speel mee. Speel je nog geen instrument dan leren we je dat tijdens de bandles in bandvorm te bespelen. Daarnaast ga je leren zelf liedjes te schrijven. Meteen in het diepe. Ook leer je meer over producties, arrangementen en samenspel. Een leuke workshop van een gastdocent is niet uitgesloten.